Ποιοι Είμαστε

Η Artech Electric Constructions, με επικεφαλής τον κ. Καβαζίδη Φώτιο και φυσική έδρα τη Θεσσαλονίκη, δραστηριοποιείται στην Ελλάδα και το Εξωτερικό στον χώρο των Ηλεκτρολογικών Εγκαταστάσεων. Η εταιρεία από το 2002 έως σήμερα, συσσωρεύοντας περισσότερα από 15 χρόνια εμπειρίας, έχει να επιδείξει σημαντικό έργο αφού έχει συμμετάσχει σε πολυάριθμα κατασκευαστικά projects και έχει καταφέρει να κερδίσει την εμπιστοσύνη κορυφαίων εταιρειών και οργανισμών της Ελλάδος και του Εξωτερικού.

artech electric logo

Αναλαμβάνουμε την κατασκευή και τον σχεδιασμό ηλεκτρολογικών εγκαταστάσεων όπως βιομηχανικά έργα, ξενοδοχειακές μονάδες, εμπορικά καταστήματα, χώρους εστίασης, ιδιωτικά ή δημόσια κτιριακά έργα. Στην Artech διαθέτουμε άριστη επιστημονική και τεχνική κατάρτιση και σε συνδυασμό με την πολυετή εμπειρία μας μπορούμε να καλύψουμε με υπευθυνότητα και αποτελεσματικότητα οποιαδήποτε ανάγκη ηλεκτρολογικής εγκατάστασης παρουσιαστεί.

Οι Αρχές μας

Στην Artech βλέπουμε την εργασία μας ως το κύριο μέσο να αποδείξουμε την αξία μας στους πελάτες. Κύριος στόχος μας είναι η παράδοση ασφαλών και λειτουργικών εγκαταστάσεων, τηρώντας όλες τις προδιαγραφές και τα χρονοδιαγράμματα. Διαθέτοντας άριστα εκπαιδευμένο και έμπειρο προσωπικό, είμαστε σε θέση να παρέχουμε λύσεις σε ανάγκες ηλεκτρολογικών εγκαταστάσεων οποιουδήποτε μεγέθους και απαιτήσεων. Οι Αρχές της Artech είναι η Ποιότητα, η Εντιμότητα και η Εξυπηρέτηση των πελατών μας, με κύριο μέλημά μας να αυξάνουμε την ποιότητα της εργασίας μας κι όχι το Κόστος.

Δραστηριότητα στο Εξωτερικό

Η Artech Electric Constructions έχει κατεφέρει να είναι από τις πιο δραστήριες Ελληνικές κατασκευαστικές εταιρείες ηλεκτρολογικών εγκαταστάσεων στο εξωτερικό, με κύρια χώρα δραστηριότητας τη ΓερμανίαΜέσα από την πολύχρονη συνεργασία μας με κορυφαίες γερμανικές εταιρείες, έχουμε συμμετέχει στην κατασκευή σημαντικών ηλεκτρολογικών έργων μεγάλης κλίμακας, αποκομίζοντας πολύτιμη εμπειρία σχετικά με τα ευρωπαϊκά πρότυπα και τις πιο σύγχρονες κατασκευαστικές τεχνικές.

Τα Κύρια Χαρακτηριστικά μας

Πελάτες που μας Εμπιστεύονται